0770 711 503   0773 825 445
Cos de cumparaturi 0,00 RON

Nu ai nici un produs in cosul de cumparaturi

Meniu
Posted on in Tot ce trebuie sa stii despre baterii laptop dupa Jambor Laszlo
Windows 7 include o noua comanda care va arata o multime de detalii cu privire la utilizarea sa de putere si setarile acesteia si va ajuta sa remediati probleme legate de energie (cum ar fi “trezirea” Windows 7 in mod neasteptat atunci cand calculatorul se afla in modul Sleep).
Posted on in Informatii utile despre displayuri laptop dupa Jambor Laszlo
Uneori, singura diferenta la ecranele LCD identice din punct de vedere tehnic poate fi pozitia conectorului video, te rog sa urmezi acest ghid pas-cu-pas de mai jos, in scopul de a ajusta pozitia conectorului video la ecranul nou
Posted on in Totul despre tastaturi laptop dupa Jambor Laszlo
Daca ai niste taste la laptop care sunt ridicate si se activeaza atunci cand nu vrei, sau care pur si simplu nu functioneaza, aceasta poate face unitatea in ansamblu sa lucreze dificil. In timp ce lucrezi cu o tastatura pentru desktop aceasta iti ofera o oarecare flexibilitate, exista foarte putine optiuni atunci cand se lucreaza cu un laptop, care nu vor anula garantia sau vor face intreaga tastatura nefunctionala. Exista unele descarcari disponibile pentru a te ajuta sa lucrezi in jurul catorva taste, cum ar fi sagetile.
Posted on in Tot ce trebuie sa stii despre baterii laptop dupa Jambor Laszlo
Problema Laptopul dumneavoastra nu mai raspunde si nu mai puteti sa il opriti sau sa il porniti.
Posted on in Informatii utile despre displayuri laptop dupa Jambor Laszlo
Tehnologia LCD continua sa avanseze si tot mai multe laptop-uri sunt echipate cu ecrane IPS. Ecranele IPS au de obicei unghiuri de vizionare mai mari si sufera mai putina spalare de culoare ca si panourile TN traditionale. In cazul in care laptop-ul este echipat cu un ecran IPS, este recomandat sa-l inlocuiesti cu un alt ecran IPS.
Posted on in Totul despre tastaturi laptop dupa Jambor Laszlo
In ultimii ani, HP a lansat o multime din cunoscutele lor modele Pavilion DV6 si dv7. Deoarece tastaturile aveau probleme destul de des, am continuat sa facem tastaturi pentru aceste modele, dar, pe masura ce am inceput sa le introduc in depozit, am realizat faptul ca diferite tastaturi aveau aceeasi eticheta cu numarul piesei HP.
Seteaza descrescator
per pagina