0770 711 503   0773 825 445
Cos de cumparaturi 0,00 RON

Nu ai nici un produs in cosul de cumparaturi

Meniu

Fractal Computers S.R.L.Jambor Laszlo - Fractal Computers

Societatea in dezvoltare dinamica, care comercializeaza produse informatice cu vanzare on-line.

Obiectul principal de activitate:

Comercializarea produselor informatice si de comunicatie.

In magazinul nostru on-line va oferim o gama larga de accesorie de laptopuri, de buna calitate.

Vindem accesorii de laptop-uri: acumulatoare, displayuri, incarcatoare, tastaturi.

 

Societatea comerciala Fractal Computers s-a infiintat in anul 2004 in scopul de a aduce un element definitoriu pentru Salonta si regiune in ceea ce priveste comercializarea produselor si echipamentelor informatice si serviciile aferente.

Societatea a fost infiintata de Jámbor László , inginer electromecanic, cu ajutorul familiei. Din copilarie avea o afinitate pronuntata spre informatica. Deja in facultate, la Timisoara, si-a infiintat prima firma cu profil informatic si servicii aferente.

Alaturi de angajati si cu sprijinul managerului economic societatea noastra isi prezinta gama de produse si on-line.

 

Colegii nostri:

  • Jámbor László patron, manager informatic
  • Oláh István comerciant, tehnician
  • Oláh Rita administratoare
  • Moda József comerciant, tehnician
  • Ványi Zsolt  programator


 

Societatea noastra are ca scop primordial servirea clientilor nostri cu o gama larga de produse informatice, precum si oferirea serviciilor de intretinere si reparatie aferente, la un pret avantajos si accesibil.

Produsele si serviciile oferite de noi cuprinde aproape toata gama de PC-uri si accesoriile acestora, piesele de schimb aferente, instalatiile de retea, de comunicatii si multimedia.

Oferim servicii de asamblare, de montare a pieselor calculatoarelor, precum si intretinerea lor.

 Magazinul nostru este apreciat in oras deoarece stam alaturi de clientii nostri ca un partener de incredere. In decursul celor 6 ani de la infiintare am obtinut un loc stabil pe piata informatica a orasului nostru si in regiunea aferenta.

 Realizand ca in competitia ce defineste comercializarea doua lucruri sunt esentiale: calitatea si pretul, am luat legatura, si suntem in parteneriat de ani de zile cu producatorii si furnizorii marcilor de incredere, ca de exemplu: HP, Canon, Intel, Asus, Gigabyte, Corsair, AMD, XFX etc.

 Cu diversificarea cerintelor am inceput comercializarea pieselor de schimb compatibile, pentru ca, toata lumea, in concordanta cu posibilitatile sale financiare, sa poata gasi produs de buna calitate, testat.

 Oferim garantie pentru toate produsele si serviciile oferite de noi.

 Acordam o mare importanta si atentie inovatiilor, luam legatura cu noi furnizori, care ofera la un pret mai avantajos aceleasi produse de calitate, astfel incercam sa mentinem preturile noastre competitive.

 Societatea Fractal Computers isi exprima devotamentul fata de clientii existenti si cei viitori, prin faptul ca prezinta a flexibilitate maxima in ceea ce priveste indeplinirea tuturor solicitarilor si cerintelor clientilor sale. In acest scop a initiat incepand cu anul 2010 un sistem bine organizat de relatii cu clientii. 

Motoul nostru este:

Cheia succesului este calitatea buna, preturile avantajoase si garantia.

  

Va rugam, nu ezitati sa faceti o vizita la magazinul nostru.

Va asteptam cu drag, cu o gama larga de produse.

 

Magazinul nostru se afla in Salonta, str. Erdelyi Jozsef nr. 10A

Orar: Luni-Vineri 9:00-18:00, sambata 9:00-14:00

E-mail: info@digi-mind.ro

Tel.: 0259-373009