0770 711 503   0773 825 445
Cos de cumparaturi 0,00 RON

Nu ai nici un produs in cosul de cumparaturi

Meniu

Livrare

Comenzile confrimate pana la ora 16 vor fi expediate in ziua actuala si livrate la domiciliu in ziua urmatoare cu ajutorul curierului rapid, iar cele plasate din diferite cauze sau confirmate dupa ora 16 vor fi expediate in ziua urmatoare cu livrare in 24 de ore de la expeditie.

Confirmarea comenzii se va face telefonic de catre asistenta clienti.

Livrarea coletului in 24 de ore este garantata de catre firma de curierat, in caz de intarzierea sau deteriorarea coletului nu ne putem asuma responsabilitate. In cazul in care observati orice neregula (deteriorare, crapatura, indoitura, urma de deschidere) la preluarea coletului sunteti obligati de a solicita un formular pentru proces verbal de la agentul de livrare. In cazul in care preluati un colet al carui continut este deteriorat din cauza transportului necorespunzator fara a semnala nemultumirea dumneavostra catre curier cu un proces verbal constatator despagubirea nu va fi posibila.

 

Garantie si retur

Fiecare produs comandat beneficiaza de garantie intre 12 sau 24 luni.

In primele 14 zile de la comandarea produsului exista posibilitatea de retur bani. In primele 30 de zile produsul poate fi returnat si shimbat fara costuri suplimentare. Peste 30 de zile pana la limita garantiei incepand de primirea produsului acesta poate fi schimbat, dar in acest caz transprtul va fi suportat de catre client.

In cazul in care produsul aflat in perioada de garantie se defecteaza acesta va fi schimbata in termen de maxim 15 zile de la data solicitarii.

Pentru a sustine conditiile mai sus mentionate produsele terbuie prezentate insotite de o copie a facturii de achizitie si de certificatul original de garantie.

In cazul in care produsul nu beneficiaza de certificat de garantie si de factura fiscala problema trebuie semnalata in maxim 5 zile de la preluarea coletului. In caz contrar conditiile de garantie nu pot fi suportate iar sesizarile ulterioare nu vor fi luate in considerare.